LYCKAN ATT KLARA AV#LYCKA ATT VA KLAR#DE E KÄRLEK

Äntligen hemma. Sprang till skolan för att göra prov som ni vet. Efter provet sprang jag till dotterns dagis för att se Lucia tåget. Stress, men jag hann. Phuu, nu andas ut. Och äntligen är mina kurser klara. Hoppas nu att proven gick bra.

untitled

SUPER WOMEN. Thihi ingen är gladare en jag. Känslan när man lyckas uppnå någonting efter att man kämpat som in i norden. Känslan är helt underbar. Jag lyckades läsa tre kurser på en gång. Trodde faktiskt inte jag skulle klara av tre på en gång men som vanligt så kommer min envisa sida fram. Tjohoho nu blir det att laga middag till mina små älsklingar som sitter här bredvid o säger mamma, mamma. BUUUUUS

 

och SVAR på tal.

Vad har hänt mellan er?

Man kan säga att min far valde annat före mig. Vill inte utala mig om vad min pappa gör eller vad han gjort för respekt mot honom. Men ingenting är försent. En finns det hopp för oss.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image