KOFFEIN

Ni vet ju alla att jag brukar ta koffein tabletter på morgonen. Vill tipsa er om ett bra märke ni kan köpa. Ni som inte vet nått om koffein och varför jag brukar ta det så ska jag berätta varför. För det första så dricker jag inte kaffe. Och ni som inte vet det så innehåller ju kaffe just koffein. Koffein gör inte dig bara pigg och alert utan gör dig samtidigt smal. Jag raser i vikt på koffein tabletter. När jag tar min tablett innan träning så får jag den extra energin jag behöver för att orka träna en timme. Och det gör ju att jag går ner mer i vikt. Ja, jag orkar ju träna längre en vanligt. Inte nog med det jag svettas som en gris på detta. Jag bara älskar mina koffein tabletter.

core_bcaa_powder_5465_medcore_caffeine_2139_med Denna burk kostar endast 149 kr för 250 tabletter. Core kostar 229. Ta en tablett morgon och en innan gym. Vissa kan till och med ta den till kvällen. Det har hänt att jag ska orka plugga en längre tid. Det är bra att ha hemma. Inte bara för gymmet utan till annat också. Bästa med detta om man ska jämföra med kaffe. Du får inte bruna tänder. BLINK! En tablett = två stora koppar kaffe. Energi och motverkar trötthet. Billiga priser och allt för din träning!

Fördelar
+ Ökad vakenhet och uppmärksamhet
+ Ökad prestationsförmåga och uthållighet
+ Minskad trötthet under fysisk träning

Gör som mig och köp koffein ni med för mer energi och framförallt mer lust att träna längre. Köp er burk här:

CORE BCAA

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En reaktion på “KOFFEIN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image