HOME SWEET HOME

Nu har jag alla julklappar klara inför jul. Kan säga att barnen blir bortskämda i år igen. Älskar mina goa ungar. Att öppna paket är kul tycker barnen. Men mammor gillar det också. Glöm inte bort att skämma bort varandra i år.

 

KUL O ÅKA BIL. ÅÅÅÅKKKKKA BRUM, BRUM

PicsArt_1418566134336

Vi mår bra av kärlek.

Min största önskan i år är att min pappa hör av sig till mig. Saknar min far så otroligt mycket. Hoppas han läser detta och inser hur mycket han betyder för mig. Du är min far och kommer alltid att älska dig. Hur mycket skit du en gör. Du är min far!

ÄLSKAR DIG NU OCH FÖR ALLTID!

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En reaktion på “HOME SWEET HOME

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image