STOPP!

Har ni tänkt på en sak?

När man vill anmäla ett hot, brott eller rent av trakasserier på Facebook så är det jäkligt svårt att hitta vart man ska vända sig. Man får klicka på en massa innan man ens kommer till kontakten.

Jag fick höra av några att en person lagt in falska anklagelser mot mig på sin  Facebook sida. Visst de e ok tänkte jag. Vem bryr sig? Låt hon skriva skit om allt och alla. Problemet ligger ju hos henne tänkte jag. Men det jag inte visste var att hon alltså lagt in mitt fullständiga namn på inlägget. Där gick min gräns. Detta är ju rena mobbningen. Och det verkar aldrig ta slut. Borde en mamma bete sig på detta vis?

Blir ju mörkrädd!

Mobbningen tar aldrig slut. Trött på allt just nu så kontaktade Facebook och anmälan är gjord!

Nu fick jag nog. ANVÄNDER INGA NAMN!

Kan inte en vuxen mamma prata som en vuxen människa och och lösa hennes problem i stället för att skriva mitt namn öppet i ett inlägg så jag får mord hot mm så är det allvar tycker jag.

Jag blir så ledsen och känner mig kränkt av denna människa. KARMA! Man får skriva vad man vill på sin Facebook sida. Men man använder inga namn. När man kollar in hennes inlägg så är det många hon pratar illa om. Vardagsmat för henne. Sjukt!

Jag skriver detta öppet nu från hjärtat just för att jag verkligen vill att detta ska få ett slut. Livet är för kort för att bråka. Lämna mig ifred är du snäll!

 

imagesUMVGZZCT

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image