TJOHO SE HIT

imagesHa en underbar start på denna underbara vecka. Tänk att det snart är julafton. Längtar mer och mer nu efter all klappinslagning till barnen igår kväll. Det blir en del. Hur många klappar brukar ni ge? Tänker ni mer på priset eller antalet?

Roligt att höra hur andra gör inför jul. För min del så tänker jag på vad barnen vill ha. Också vad dom behöver. Men självklart köper man ju det dom önskar sig. Man gör ju allt för sina barn. Samtidigt måste man ju tänka på att inte skämma bort dom. Dom åldras och man ska lära barn att uppskatta det dom får. För mig är det extra viktigt. Eller håller ni inte med?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En reaktion på “TJOHO SE HIT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image