HOROSKOP

Hittade veckans goa horoskop. Läs med kärlek!

Stenbocken Vecka: 50 (2014-12-08 – 2014-12-14) 

När man känner en person riktigt bra, kan man hitta den perfekta presenten till honom/henne. Frågan den här veckan är: Hur bra känner du dig själv? Uppskattar du och använder du det du har gett dig själv? Om inte, är det dags att lära känna dig själv lite bättre. Den processen blir lika härlig som att komma en ny bästa vän riktigt in på livet.
Väduren Vecka: 50 (2014-12-08 – 2014-12-14)
Lojalitet är något man ger dem man älskar, och den här veckan är det extra viktigt att du ställer upp och är trogen dina nära och kära. Du blir uppskattad och hyllad för din lojalitet, trots att det inte är någon stor uppoffring för dig. Dina handlingar ger dig stor tillfredsställelse, får dig att se meningen med livet och ökar på din självkänsla.
 
Oxen Vecka: 50 (2014-12-08 – 2014-12-14)
Även om du har ägnat dig åt en viss syssla i åratal, är du fortfarande ingen mästare på det. Du var antagligen tvungen att lära dig det här på egen hand en gång i tiden. Den här veckan får du möjligheten att lära dig hur proffsen gör. Några bra tips och lite olika nya tricks är allt som behövs för att du ska bemästra det här betydligt bättre.
Tvillingarna Vecka: 50 (2014-12-08 – 2014-12-14)
Du upplevs som attraktiv av alla just nu, även några du helst inte hade velat väcka sådana känslor hos. Försök att sätta upp tydliga gränser gentemot dem som bara är ute efter att stjäla tid av dig. Din tid är det mest dyrbara du har. Den som tar för sig av den är en tjuv. Kom ihåg detta för all framtid. Den sortens människor finns det gott om.
Kräftan Vecka: 50 (2014-12-08 – 2014-12-14)
Allt som händer den här veckan rotar sig djupt i dig. Du kan dra nytta av detta i framtiden. Skriv ett brev till den person du tänker på i början av veckan. Blir det ett argt brev, är det skönt att göra sig kvitt dessa känslor. Och du kommer att bli extra glad, om du är klok nog att förstöra brevet i stället för att skicka iväg det.
Lejonet Vecka: 50 (2014-12-08 – 2014-12-14)
Hög energi är ditt varumärke. Varför gå över gatan när du kan ta dig över med volter och hjulningar och avsluta med en dubbel saltomortal? Ja, ditt ”inre” kommer åtminstone att göra det medan ditt ”yttre” bara är lugnt, vitalt och redo. En ny person attraheras av din utstrålning och vibrerande personlighet.
Jungfrun Vecka: 50 (2014-12-08 – 2014-12-14)
Du har många positiva erfarenheter som är associerade till en viss person. Du kanske är mer förtjust i de här minnena och hur du mår i den här personens närvaro än i personen i sig själv. Men er relation växer sig stark och fördjupas när du verkligen försöker anstränga dig för att förstå föremålet för dina intensiva känslor.
Vågen Vecka: 50 (2014-12-08 – 2014-12-14) Det här blir en behaglig vecka, om du bara går in i den med den inställningen. Du kanske kan träffa på oförutsedda hinder längs din väg, men det är inget du behöver bekymra dig över. Om du bara väljer att inte uppröras över de underliga förslag och krav på dig som kan dyka upp, kommer du att få några väldigt värdefulla erfarenheter de närmaste dagarna.
Skorpionen Vecka: 50 (2014-12-08 – 2014-12-14)
Det är någon du borde förlåta. Att inte förlåta den här personen kan tyckas enklare, men det här hindrar dig frön att gå vidare i ditt liv. Det är mycket möjligt att du inte ens behöver ha direkt kontakt med personen i fråga för att förlåta honom eller henne. Du kan göra det helt i din ensamhet. Offentliggör sedan ditt beslut i form av en ritual.
Skytten Vecka: 50 (2014-12-08 – 2014-12-14)
Du kommer att vara full av bra idéer den här veckan, och du delar generöst med dig av dem till andra. Dina bidrag är ytterst värdefulla – kanske mer än vad andra kan komma med för tillfället. Kom bara ihåg att ingen tycker om att bli avbruten. Var noga med vilken framtoning du har när du presenterar dina utmärkta förslag.
Vattumannen Vecka: 50 (2014-12-08 – 2014-12-14)
Dina skor, matrumsmöblerna, bakgrundsbilden i din dator – vad det än är, så har du valt det utifrån din speciella stil. Du ägnar mycket tid åt att fatta beslut den här veckan, för du inser att dina beslut visar världen vem du egentligen är. Men du behöver aldrig vara orolig, för den du är förändras ju, trots allt, hela tiden.
Fiskarna Vecka: 50 (2014-12-08 – 2014-12-14) Du behöver inte ändra dig på något sätt. Det finns många människor som älskar, accepterar och beundrar dig precis så som du är. Men det är inte det viktiga. Du gillar att fördjupa dig i och utveckla dina intressen. Och det är det som lockar dig att göra upp ett nytt program den här veckan. Du får en stor kick, om du bara vågar anta den utmaningen.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image