PLUGG PLUGG

untitled

Jag hinner med massor annat också jag lovar. Just nu har jag fullt upp med mig pluggande innan jul och nyårs lovet. Lucia firande i skolan och dagis som snart kommer. Jag trivs som fisken i vattnet. ÅÅ vad jag älskar julen och allt mys som kommer. Thihi

Träningen går också bra jag lovar. Men man har ju sitt nyårslöfte så lite skoj och bus måste man få ha innan slitet eller hur. Man ska vara snäll mot sin kropp. Så länge man mår bra och är pigg så finns det ingen annledning till att deppa ihop för att man missat gymmet en eller två dagar, eller hur. KÖÖÖÖÖR BA!

Sen finns det ju en del som försöker knäcka mig på ett eller annat sätt, varför vet jag inte. Jag har börjat tröttna på allt skit snack och strunt som folk kläcker ur sig. Har folk inget annat och bättre för sig nu dessa juletider? Tycker det är så tråkigt hur människor behandlar andra. Hemskt!

Till nästa år vill jag att alla tar sig en funderare, tar sig i kragen och ber om ursäkt. Tänk på karma!

Nästa år ska jag blir en bättre människa en vad jag redan är. Ska sluta vara så godtrogen och vara mer vaksam. Jag vägrar LURAS igen. Jag är en glad tjej och det tänker jag fortsätta med att vara till nästa år.

INGA KONSTIGHETER!

 

 

Tjohoooo nu klar med näst sista uppgiften i mitt evigande pluggande.

Vem vill sitta ner o lata sig. INTE JAG!!! Här ska det bli nått av denna tösa. TJOHOOHOOHOH

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En reaktion på “PLUGG PLUGG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image