JULMYS FRAMFÖR DATORN#PLUGG#RED BULL#KÖÖÖR BA#INGA KONSTIGHETER!

20141203_192915

Har haft en hektiskt dag med massa spring på barnen. Mina fina ungar har jag haft hemma på grund av löss o skit i deras skola och dagis. Jag får panik på löss och småkryp. Vill inte att mina barn ska få dom där djuren på sig. BLÄÄ! Tycker att lösen aldrig försvinner på min dotters skola och undrar då hur vissa mammor tänker. Kollar dom inte barnens hår hemma när man hör om löss? Struntar dom i det och lämnar dom endå ELLER vadå?

Mina barn har inga löss och vill inte behandla dom i onödan för skiten. Behandlar man hela tiden så blir ju hårbotten torr eller så kanske inte lössen biter om det nu skulle bli aktuellt någon gång. Brrr kliar i hela kroppen på mig så fort jag hör ordet löss. Kolla barnen oftare en inget alls.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En reaktion på “JULMYS FRAMFÖR DATORN#PLUGG#RED BULL#KÖÖÖR BA#INGA KONSTIGHETER!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image