ATT FÖRLÅTA

Att förlåta är något du gör för din egna skull inte bara för den det handlar om. Att förlåta gör så att du kan släppa taget om ilska, bitterhet, sorg, skuld, och skam´. Att förlåta befriar dig och du slipper bära på den där tunga stenen och du kan blicka framåt istället. Att förlåta är också ett sätt att lära sig  av sina misstag. Förlåtelse gör du av respekt för dig själv och det visar  att du är värd mer än så. Sen finns det dom som inte förtjänar ett förlåt men det tar vi i ett annat inlägg lite senare. imagesHVOZGNJ1 Anledningen till detta inlägg är att vissa människor borde få sig en tankeställare just nu och ta sig i kragen. Livet är för kort för att trycka ner och snacka massa skit om personer runt dem i livet. Just saying! Ingen människa föds ond. Man blir bara som man umgås. Kanske ett försvar. Typ en mur för att överleva ett hugg vad vet jag. Men ingenting blir bättre av att inte prata om det. Inget beteende är av ren ondska utan det ligger alltid något bakom och om man förstår vad som ligger bakom så är det också lättare att förlåta.

WORD!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image