LÄTTA SITT HJÄRTA

Gillar inte måndagar varannan vecka. Dagen då jag lämnar barnen på dagis och skola och vinkar av dom hejdå för att ses om 7 hela dagar igen. Tufft med varannan vecka.  Tufft för både mamma och pappa. Tufft att vara separerad. Tufft för barnen.

Vem vill vara ifrån sina barn egentligen. Ingen!

Det är nu man går och tänker att man varit för hård mot sina barn. Varför sa jag si o så. Gjorde jag nått fel? Man känner skuld fast man inget gjort. Ni som är separerade förstår nog vad jag menar.  Blää på denna ensamma tomhet denna dagen. Får rensa tankarna på gymmet sen. Bästa medicinen

images

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image