LEDSEN I ÖGAT

untitledIbland blir jag bara så himla ledsen. Sårad. Jag är rätt känslig av mig. Tar åt mig lätt. Vissa “vänner” går på personangrepp på mig när dom blir sura eller när vi blir ovänner. En person sa till mig idag att jag såg ut som en man. Blir så ledsen. Alla bråkar väl nån gång. Men varför personangrepp?

Behöver man verkligen alla dessa människor i sitt liv för att må bra? Ibland så tror jag inte det.. Är man verkligen starkast ensam? Jag tror nog det. Hellre få bra vänner en många idioter. Har jag fel?

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En reaktion på “LEDSEN I ÖGAT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image