GLÖM INTE KLOCKAN

Idag ska klockan vrida tillbaks en timme. Det skulle man gjort i natt klockan 03.00

images

Skönt klockan är bara över nio och inte över tio på morgonen. Det känns bra. Idag har jag tänk att ta med mig barnen till loppis. Älskar att trosa runt på loppisar. Man hittar alltid nått fint. Jag älskar såna där kristall skålar. Fint att ha när man får bjudningar. Man kan ha lite nötter eller godis i. Finare en dom där fula plastskålarna vissa har. Loppis handlar inte om att man inte har råd att handla i affären alltid. Loppis är både mysigt och billigt. Älskar loppisar

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image