KROSSAT HJÄRTA

Fattar inte hur du kunde göra så här mot mig. Jag förstår verkligen inte. Den första gången du såg på mig borde allt annat inte vara intressant längre. Jag trodde verkligen inte att du var sån. Jag älskade dig!

Jag går vidare i livet, orkar inte gråta eller lida mer. Du var den bästa i mitt liv. Min förebild. Min bästa pappa. Jag älskar dig så. Vi kan väl börja om igen och se vart det går? Jag har försökt så många gånger, gett dig så många chanser. Men felet ligger hos mig? Det är stopp nu. Du vill inte veta av din egna dotter. Jag älskar dig pappa.

Vi sågs av en slump. Vi borde inte sätts. Du hade dina andra barn med dig. Men strunta i mig och min andra syster. Du vill inte ha mitt nr för du ringer endå aldrig som du säger. Vad gjorde jag för fel? Du river upp mina sår. Jag ville inte!

Älskar du inte mig?

Du krossade mina drömmer. Den inre tomheten och alla besvikelser har satt sina spår, jag kan inte fly från verkligheten, den masken jag bärt i hela mitt liv har jag nu släppt. Jag ser verkligheten med andra ögon.

Om du älskar mig så har det ingen betydelse om du endå inte är mån om mig. Du struntar i mig. Så älska är ett tomt ord för dig.

Jag kunde inte släppa dig som alla andra. Jag älskar dig så. För alltid din dotter <3

images

På nått sätt hittar jag alltid den inre styrkan. Jag är glad i livet. Den gåvan har jag fått från dig. Att stå på egna ben. Att vara oberoende. Jag saknar dig pappa. Mitt hjärta gråter.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image