UT I PLASKET

Har redan börjat med overaller på barnen. Är det för tidigt kanske?

Själv har man också börjat med vinter jackan. Jätte kallt ute nu ju. Kanske lika bra att vara tidig en att bli förkyld och sjuk. Just nu gömmer jag mig under min lurviga.

20141024_091058

Dagis och skolan väntar för mina älsklingar. Mina stora flickor.

Vad tycker ni barnen ska ha för vinter kläder?

Overaller eller byxa och jacka? Tänkte först köpa byxa och jacka till min 8 åring. Men tänkte om sen… Många kanske tycker det är barnsligt med overall när barnen är 8 år(många som sagt det). Men vem bryr sig om barnsligt? (hör jag sånt är jag bara tyst. Lika bra)

För det första är man liten när man är 8 år. Sen är det smidig att bara slänga på sig en overall med dragkedja. För det tredje kanske det blir slarv med byxan och barnen bara sätter på sig jacka för att andra gör det. Sitta på kallt ute är inte bra. Så för min del blev det två varma overaller till barnen i år igen. INGA KONSTIGHETER!

Hälsan kommer före det som är INNE eller UTE.

Ska nog köpa mig en overall till mig me. Kööööööör ba!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 reaktioner på “UT I PLASKET

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image