FÖRBEREDNING

 

Alltid bra att förbereda och planera för att hinna med allt som behövs göras under dagen. 20141021_063719 Frukost till barnen uppdukad. Kläderna har jag lagt fram. Idrott för min äldsta dotter idag. Frukost + vitaminer och fix för min del. Nu ska barnen väckas. Lugn och ro no stress. Mina träningskläder sätter jag på mig direkt. Bara att springa ner till gymmet efter dagis och skola lämning. Sen hem för lite plugg och planera inför middagen. Hemmagjorda köttbullar (nötfärs) med potatis och gräddsås. Mums! Ja detta är lite som att leva olika världar. Ena veckan barnfri och nästa med barn. Jag föredrar att alltid ha mina barn om jag hade fått välja. Älskar tidiga mornar med fix och planering. Älskar att vara mamma till mina fina flickor. Men barnen behöver ju självklart sin pappa med. Så tyvärr får man dela upp veckorna när man är separerad. Hellre separerad en att leva i ett förhållande man inte vill vara i helhjärtat. Så är de! Nää nu ska jag väcka barnen. Önskar er en fin tisdag. och glöm inte packa träningsväskan. KÄRLEK!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En reaktion på “FÖRBEREDNING

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image