SCREAM & SHOUT

Mors. Mors godingar. Idag är en sån där braig dag. Jag sprudlar av ideer och knasigheter.

Vakna med en massa energi. Inte för att jag inte brukar göra det. Men idag hade jag extra energi. Vet helt galet! Har redan hunnit städa. Då menar jag damma, dammsuga och torka golven. No slarv här inte. En uppgift klar i skolan. Känner mig sprudlande!

Ni som vill ha tips om träning borde följa mig för jag är inte snål på tips här inte. Jag tar aldrig betalt för träningshjälp eller ideer. Tycker det är helt fel att ta betalt för sånt. Speciellt inte priserna ptn har idag. Jag är utbildad tränigsintsruktör har fött två barn och vet hur man får rutorna. Bara fråga på ba!

Så va inte rädda att maila eller skriva här i kommentarer.

Tänkte tipsa om ett gott snacks innan gymmet.

20141016_122403

Lite gott energi som man förbränner bort under träningen. Lite pigga behöver man ju bli innan ett tufft pass. Man vill ju orka bära tungt och köra fler repetioner. KÄRLEK!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image