MIN SKÖNA

God morgon från oss era godbitar! PicsArt_1413359456181 Vakna av att två hundar och tre katter tog över min säng i morse. Hel galet! Är jag verkligen så tokig i djur? Vad hände? Jo det stämmer. Fast ska jag va ärlig så har jag bara köpt mina hundar katterna är räddningsdjur kan man säga. Min katt Harry hittades utan mamma ute i skogen med stängda ögon. Matade han med nappflaska och ersättning. Kärleksfull historia det där. Älskar han. Mammas stora kille! Patella hade inget hem efter att mamman diat klar så tog över henne också. Jag är sån. Kan inte bara låta djur hamna på djurhem eller vad det heter. Djursjukhus i såna där burar. Ingen som klappar dom. Ingen kärlek som dom behöver. Men jag bor stort så har plats. Och tid har jag också. Hur som vakna med alla dessa godbitar i min säng i dag. KÄRLEK! Nu blir det protte och Red Bull.

INGA KONSTIGHETER!

ME LIKE! Red Bull. För Red Bullen ger mig vingar. KÖÖÖÖÖÖÖR BA!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image