INGEN BLIR SNYGG UTAN PROTTE

Min frulle denna underbara måndag. Bästa starten!!!

Smak av ice Cream. En av mina favoriter. Prova den. Man kan göra den lite tjockare in i frysen oooo vips så blev det glass. La Tess tipsar. INGA KONSTIGHETER!

20141012_155839

Har beställt ett helt gäng. Detta är mer som ett mellan mål eller ett protte innan du går och lägger dig. Jag föredrar att ta denna på morgonen då den ligger kvar längre i kroppen. Ska nämligen sitta på lektion nu och vill ju inte att magen min ska kurra. Min kropp behöver mycket protein för att bygga. Och det behöver eran med. Ta hand om dig och alla runtomkring. Ni får inte eran kropp i reserv. Så ta hand om den väl.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image