SNYGGINGAR PÅ VIFT#PÅ LATESSIS STYLE

Har ni hittat hit en? Vakna i min nya sexiga klänning. Tänk att man alltid gick så här på 80 talet. Nu är det mer mjukis byxa eller pyjamas byxor med t shirt som gäller. Eller korta såna där byxor. FULA ÄR DOM! Herregud hur går folk hemma egentligen. Nää älskar att klä mig sexigt fast att ingen ser. Man vet ju aldrig kan ju vara någon som gluttar i fönstret. BLINK! En gullig liten trosa följde med i paketet. Så sött. Älskar  mina gratis paket i lådan. Älskar att blogga och älskar er! KÄRLEK! INGA KONSTIGHETER! PicsArt_1412880391889 PicsArt_1412880422630 Sen vill jag upplysa er om min nya träningsvecka nästa vecka. Ska jag va ärlig så har det tagit ett tag att komma in i det nya gymmet. Har känts tråkigt att gå dit. Man vänjer sig lixom med maskinerna och människorna. Saknar sats men nu är det 24 som gäller. Maskinerna var verkligen annorlunda här. Men nu så kör vi nya tag. Och man vet aldrig kan bli ett gym kort på sats igen. BLINK! Saknar ju mina tjejer <3 Snart så…

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image