BIG BROTHER SPÅRADE UR I NATT

John-Dalin-bb-bw Philip-hjertén-bb-bw Natten spårade ur inne i Big Brother huset. Bilderna lånade utan Big Brothers hemsida. Vad hände egentligen bakom stängda dörrar och när kamerorna stängdes av. Hur som alla tittare förvånades och chockades kraftigt.

”Skämtet” spårade ur.

Under natten till fredagen kunde tittare se hur en manlig Big Brother-deltagare försökte få en kvinnlig deltagare att utföra oralsex på en annan deltagare skriver dom på aftonbladet idag 10/10 Pinsamma människor. Vuxna människor som nu var tvungna att lämna huset tack och lov. Detta ska inte hända. Stackars Julia! Vad kommer hända nu efter deras förlovning tro?

Tråkigt för dom att lämna huset på detta vis. Hejdå grabbar!

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En reaktion på “BIG BROTHER SPÅRADE UR I NATT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image