BULK OCH DEFF

DEFFA går ut på att få bort det där sista fettet som man har på kroppen. Skillnaden mellan att banta och deffa är att när man deffar strävar man efter att minska andelen kroppsfett samtidigt som man vill bevara musklerna på kroppen. 

– man vill få musklerna mer synliga. Men när man bantar så gå man ner drastiskt i vikt och man fokuserar inte mycket på musklerna. Vilket jag tycker är dåligt.

PicsArt_13854189502872

När man deffar är det viktigt att man får i sig allt protein man behöver. Om man inte får ihop sina 2-3 g protein per kilo & dag, kan kosttillskott vara ett hjälpmedel. Det finns två slags proteiner ett snabbt och ett långsamt. Vassle ( snabbt )och Casain de långsammare protein och hjälper kroppen att inte brytas ned när man ligger på kaloriunderskott. Så köp casain om ni ska deffa.

 

För att gå ner i vikt är det viktigt att du vid dagens slut ligger på ett kaloriunderskott. Konditionsträning bränner mycket kalorier och är ett bra verktyg för att vid dagens slut hamna på ett kaloriunderskott.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image